Tillbaka
Whiskas® Mjölk

Whiskas® Mjölk

Alla vet att katter älskar mjölk. Därför kan det komma som en överraskning att den laktos som finns i komjölk kan vara svår att smälta för en katt. Whiskas® kattmjölk är ett mer hälsosamt alternativ, utvecklat av högkvalificerade dietister. Den har ett mycket lägre innehåll av laktos och är därför mycket snällare mot din katts mage.

Kattmjölken innehåller fortfarande all den bästa näringen i form av kalcium, fiber och protein. Så ju mer hon lapar i sig, desto bättre mår hon.

Whiskas® kattmjölk finns på 200 ml flaska.

Whiskas® kattmjölk är lämpad för kattungar och katter som är över sex veckor gamla.

Ingredienser

Sammansättning: mjölk & mjölkbiprodukter, vegetabiliska biprodukter, diverse socker, mineraler.

Tillsatsämnen per kg

Tillsatsämnen per kg: Vitamin D₃: 110 IE, Vitamin E: 29.1 mg, Biotin: 5 ug, Taurin: 900 mg.

Utfodringsvägledning

En flaska räcker till 4 serveringar. Ge upp till 1 flaska per vecka. Minska huvudmåltiden med motsvarande. Öppnad förpackning Förvaras i kylskåp och bör förbrukas inom 4 dygn. Omskakas före servering.

Tillåt en övergångsperiod och anpassa mängden foder efter din katts behov. För överviktiga katter, minska den dagliga fodermängden. För mer information kontakta vår konsumentservice. Ge vatten och servera rums-tempererat foder.

WHISKAS® rekommenderar att 2/3 av din katts dagliga kaloriintag kommer från våtfoder och 1/3 av det kommer från torrfoder - och glöm inte att belöna din katt med godbitar.

Genomsnittligt analysvärde (%)

Genomsnittligt analysvärde (%):
Protein: 3.7
Fettinnehåll: 3.3
Råaska (mineral): 0.7
Växttråd: 1.7
Vatten: 87.2
laktos: < 0.1
Kalcium: 1260 mg/kg
Omsättbar energi: 53 kcal/100 g