Våra produkter

WHISKAS® kattmat smakar underbart och innehåller alla näringsämnen, vitaminer och mineraler som din katt behöver för att får ut mesta möjliga av dagen.

LifeStages

Livsstadier

Kattens kostbehov ändras när de växer upp och blir äldre: våra måltider är anpassade för din katts olika stadier i livet.

junior statik image

Junior

Kattungar växer femton gånger snabbare än människobäbisar och därför behöver de mat som är speciellt anpassad för deras unika behov och smak.

Visa vårt sortiment
Vuxna katter 1+ statik image

Vuxna katter +1

Whiskas® har allt från krispiga nya texturer till näringsrika kött- och fiskbitar och detta sortiment är perfekt balanserat för att din katt ska känna sig lycklig och frisk varje dag.

Visa vårt sortiment
Äldre katter 7+ statik image

Äldre katter +7

Din katt kommer att spinna av förtjusning! Vårt sortiment för katter som är äldre än sju år innehåller fortfarande hela saftiga fisk- eller köttbitar och smakfulla bitar som de älskar, men maten är enklare att smälta för katten och det finns extra näringsämnen som är anpassade efter deras behov.

Visa vårt sortiment
senior11+

11+ År

Din katt är kanske äldre, men är full av liv ändå. Därför har Whiskas 11+ framtagits för att se efter hennes viktiga organ, hjälpa synen och att hålla pälsen fin och glansig!

Se alla 11+ År

Typ av mat

Vi har ett helt sortiment av torr- och våtfoder – allt från krispiga texturer till något mer mjukt och saftigt.

Visa alla >

Vuxna katter 1+ statik image

Nya Whiskas® välsmakande texturer

Katters naturliga beteende är att bita, tugga och slicka i sig maten. Så dessa måltider är utformade med din katts naturliga instinkter i åtanke.

Mer information