Katter tycker att vår mat är oemotståndlig

Våra produkter

WHISKAS® kattmat smakar underbart och innehåller alla näringsämnen, vitaminer och mineraler som din katt behöver för att får ut mesta möjliga av dagen.

Livsstadier

Livsstadier

Kattens kostbehov ändras när de växer upp och blir äldre: våra måltider är anpassade för din katts olika stadier i livet.

Junior Junior

Kattungar växer femton gånger snabbare än människobäbisar och därför behöver de mat som är speciellt anpassad för deras unika behov och smak.

Junior
Visa vårt sortiment

Vuxna katter +1 Vuxna katter +1

Whiskas® har allt från krispiga nya texturer till näringsrika kött- och fiskbitar och detta sortiment är perfekt balanserat för att din katt ska känna sig lycklig och frisk varje dag.

Vuxna katter
Visa vårt sortiment

Äldre katter +7Äldre katter +7

Din katt kommer att spinna av förtjusning! Vårt sortiment för katter som är äldre än sju år innehåller fortfarande hela saftiga fisk- eller köttbitar och smakfulla bitar som de älskar, men maten är enklare att smälta för katten och det finns extra näringsämnen som är anpassade efter deras behov.

Äldre katter
Visa vårt sortiment

11+ ÅrÄldre katter +7

Din katt är kanske äldre, men är full av liv ändå. Därför har Whiskas 11+ framtagits för att se efter hennes viktiga organ, hjälpa synen och att hålla pälsen fin och glansig!

Äldre katter
Se alla 11+ År

Typ av mat

Vi har ett helt sortiment av torr- och våtfoder – allt från krispiga texturer till något mer mjukt och saftigt.

Visa alla

Nya Whiskas®
välsmakande texturer

Katters naturliga beteende är att bita, tugga och slicka i sig maten. Så dessa måltider är utformade med din katts naturliga instinkter i åtanke.

Denta Taste
Mer information